Kinderen

Kinderen verdienen een speciale plaats binnen een scheiding. Niet alleen voor u, maar ook voor ons. We praten tijdens de mediation heel veel over uw kinderen, maar niet met uw kinderen. Mediation Collectief Nederland vindt dat dit anders moet en kan! Daarom is er speciale aandacht voor uw kinderen.

Wij beschikken over kindercoaches welke binnen het scheidingstraject een kort gesprek aangaan met uw kinderen. Dit gesprek wordt uiteraard afgestemd op de leeftijd van het kind en het soort kind. Tijdens dit gesprek met de kindercoach probeert de coach een beeld te krijgen van hoe uw kinderen door het scheidingsproces komen. Zijn er zorgen, of juist niet? Komen er verrassende zaken uit welke we met u delen? Kortom, hoe gaat het met uw kinderen? Omdat we dit heel erg belangrijk vinden bieden we een kindgesprek met de kindercoach GRATIS aan! Uiteraard is het ook vrijblijvend; wilt u dit niet of willen uw kinderen dit niet dan is dit uiteraard geen probleem.

Ook krijgen wij vaak met ouders te maken welke hun kinderen nog moeten gaan vertellen dat ze gaan scheiden. En wat moet je dan wel zeggen en wat niet? Wanneer moet je dit vertellen en waar? En waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen? Ook hier biedt onze kindercoach desgewenst de helpende hand en kunt u telefonisch of persoonlijk afstemming met de kindercoach zoeken om zo zorgvuldig mogelijk de scheidingsmelding over te brengen aan uw kind(-eren) Bij Mediation Collectief Nederland zorgen we dus niet alleen heel erg goed voor u, maar ook voor uw kinderen! Zij verdienen dit binnen het scheidingstraject en onze ervaringen hiermee zijn louter zeer postief!

Contact